Υπηρεσίες

Ανθρώπινο δυναμικό

Οι άνθρωποι μας είναι το μυστικό στην ολοκλήρωση της επιτυχίας μας.
Επαγγελματίες που στελεχώνουν κάθε τμήμα της επιχείρησης είναι άτομα με εκπαιδευτική κατάρτιση και εμπειρία που τα καταστούν πολύτιμο σύμμαχο στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην επίτευξη του οράματος και των στόχων της επιχείρησης.
Από την πώληση, παραγγελιοληψία, διανομή και after sales services οι άνθρωποι μας είναι πάντα κοντά σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Διανομή

Το δίκτυο διανομής της EVIA FOOD επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να είναι κοντά στον κάθε επαγγελματία σε όλη την EYBOIA & ΒΟΙΩΤΙΑ.

Με ιδιόκτητο στόλο έξι φορτηγών-ψυγείων εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση τους πελάτες και φροντίζουμε την παράδοση την επόμενη ημέρα από την λήψη των παραγγελιών σε περιοχές εκτός Χαλκίδας και αυθημερόν μέσα στην πόλη καθώς και στις γύρω περιοχές.
Επίσης ελέγχονται κάθε στιγμή οι θερμοκρασίες των ψυγείων στις εγκαταστάσεις μας αλλά και στα φορτηγά ψυγεία με εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά των παραγγελιών σας.

Κάντε σήμερα την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την ποικιλία και τις ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων μας, για να καλύψετε κάθε ανάγκη της επιχείρησή σας σε τρόφιμα.

Συμβουλευτική.

Η EVIA FOOD μπορεί να αποδειχθεί ένας αποτελεσματικός συνεργάτης που σας τροφοδοτεί με τα καλύτερα προϊόντα μέσα από μοναδικές υπηρεσίες.
Το τμήμα πωλήσεων μας, μπορεί να σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή των προϊόντων που ταιριάζουν στην κουλτούρα και φιλοσοφία της επιχείρησης σας.

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από κορυφαία brands της αγοράς. Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, μας έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στο χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων και super market.